Werkzaamheden

Kunststof kozijnen zijn erg netjes in aanzicht en bijna niet meer van echt hout te onderscheiden. De profielen zijn in 2 soorten verkrijgbaar: vlak liggend profiel en verdiept liggend profiel.

KBH is ook fabrikant van aluminium kozijnen. Deze profielen komen van de firma Aluprof. Het is een prima alternatief voor kunststof. Tevens zijn wij leverancier van Reynaers aluminium systemen,

U kunt bij ons ook terecht voor onderhoudsarme gevelbekleding en gootbekledingen terecht. Deze materialen zijn van volledig kunststof of gelijkend materiaal. De gemakken zijn enorm groot.

De dakkapellen van KBH worden in eigen fabriek gemaakt en door eigen monteurs geplaatst. Dit plaatsen is in 1 dag gedaan waardoor het dak zo kort mogelijk open is. Ze zijn naar eigen idee in te vullen.

Bij KBH vindt u de ideale schuifpui voor uw woning. Welke afmetingen en materialen u ook kiest: kunststof of aluminium. We lopen graag met u de voor- en nadelen na van schuifpuien in elk materiaal.

Een serre is eigenlijk een soort verlengstuk van uw woonkamer. Beschut zitten én evengoed het buitengevoel ervaren is één van de grote pluspunten van een serre aanbouw.

KBH heeft naast de eigen productie ook eigen onderhoudsmensen in dienst. Wij beschikken over een eigen vrachtauto met kraan en onderhoudsbussen.