Wie zijn wij

KBH is in 1980 opgericht waar het met een beperkt aantal personeelsleden begon met het verkopen van kunststof kozijnen. Onderhand is het een familie bedrijf geworden door dat de kinderen ook in de zaak zijn gegaan, de passie voor kozijnen en de bouw wordt voortgezet. 

In 2008 is het bedrijf verhuisd naar, het nog steeds ontwikkelende, industrieterrein Boekelermeer in Alkmaar. Er is specifiek voor deze locatie gekozen om de bereikbaarheid van zowel ons naar de klant dan wel de klant naar ons toe te verbeteren.

KBH vervaardigt al haar producten in eigen fabriek. Aangezien elke klus maatwerk is en er niks uit handen gegeven hoeft te worden blijven de kosten laag. Tevens beschikken wij over een eigen vrachtwagencombinatie met kraan en onderhoudsbussen waardoor wij niet afhankelijk zijn van een derde partij. Ook dit is in het voordeel van de klant. Want planning is vandaag de dag een belangrijke factor en die hebben wij in eigen beheer.

Sinds 2010 is KBH niet alleen fabrikant van kunststof maar ook van aluminium kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien. Ook leveren wij dakkapellen, gevelbekleding, serre’s, veranda’s en toebehoren als rolluiken, zonwering, ventilatieroosters en insectenhorren. Tevens voert KBH ook onderhoud en reparaties uit kunststof- aluminium- en houten kozijnen.

Wij werken met een geselecteerde groep vaste toeleveranciers welke net als wij staan voor de kwaliteit welke zij leveren. Zodat u er zeker van kunt zijn dat u bij ons een kwaliteit product koopt.

Partners

Hier een kleine greep van onze partners: